به مناسبت هفته سرآمدی آموزش صورت گرفت؛

نشست‌صمیمانه معاون‌ و‌‌‌‌‌‌ روسا ‌‌‌ستادی مدیریت خدمات آموزشی با ادارات آموزش دانشکده ها

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۹ کد : ۲۱۳۹۰ اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۴۹۶
نشست صمیمانه معاون و روسا ستادی مدیریت خدمات آموزشی با ادارات آموزش دانشکده های تربیت بدنی و علوم ورزشی و آمار،ریاضی و رایانه به مناسبت هفته سر آمدی آموزش صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آمورشی، مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، به مناسبت فرا رسیدن هفته آموزش و به منظور تعامل بیشتر مسئولین ستادی با روسا و کارشناسان آموزش دانشکده، نشست صمیمانه ای در دانشکده تربیت و بدنی و علوم ورزشی و دانشکده آمار،ریاضی و علوم رایانه برگزار کرد.

در این نشست ضمن تبریک هفته سرامدی آموزش، در خصوص اهم موضوعات و مسائل و دغدغه های همکاران آموزش گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

نظر شما :